Telefon
773 750 076

PRODÁNO –  HRÁZDĚNÁ STAVBA U JINDŘICHOVA HRADCE

Hrubá stavba 380 m² se dvěma stavebními pozemky 4 512 m²

Hrázděná stavba v blízkosti Jindřichova Hradce

Hledáte místo pro podnikání s dobrou dostupností do Hradce? Exkluzivně Vám nabízíme unikátní pozemek (846 m²) s hrázděnou stavbou (128 m²) v blízkosti Jindřichova Hradce. Na pozemku jsou vzrostlé stromy (možno vytěžit) a původní hrázděná stavba s velikostí 112 m².

Pozemek je v územním plánu veden jako plocha pro výrobu a skladování – zemědělskou a lesnickou výrobu, rybářství. Lze však využít i k bydlení majitele, správce či zaměstnance.

Hrázděná stavba na pozemku je unikátní a ojedinělá, stáří cca 150 let. Budova je postavena z vícekrát přepalovaných cihel a masivního dřeva. Stavba sloužila jako sklad, proto je postavena na cca 1m vysokých základech. Dispozičně je budova rozdělena na 3 místnosti, které můžete využít podle Vašich potřeb na skladování, výrobu případně bydlení majitele či správce. Je nutná rekonstrukce střechy, oken a dveří. Budova nemá číslo popisné ani evidenční.

Nedaleko od pozemku je Jindřichohradecká úzkokolejka a možnost se napojit na cyklistické trasy. Umístění pozemku je na klidném místě a nabízí jedinečné možnosti pro využití v rámci Vašeho podnikání.

Jak by se dalo s pozemkem podle územního plánu naložit? 

  • stavby a zařízení pro zemědělskou a lesnickou výrobu, zařízení chovu ryb a skladování –pro výrobu (řemeslnou a jinou výrobu), služby a skladování 
  • pozemky související dopravní a technické infrastruktury – pozemky sídelní zeleně
  • Podmíněně přípustné využití – pozemky staveb a zařízení pro komerci, dále pro ochranu obyvatelstva (např. hasičská zbrojnice) za podmínky, že nebudou omezovat výrobní děje, činnosti a zařízení v tomto území – bydlení za podmínky, že se jedná např. o osoby zajišťující dohled, správce, zaměstnance nebo majitele zařízení a za podmínky, že budou dodrženy hygienické limity hluku.
  • Na pozemku byly v minulosti nalezeny dva potenciální zdroje vody pro možnost vrtu. Elektřina je možná napojit od cca 50m vzdálené přípojky. Odpadní vody lze řešit pomocí septiku. Cesta k pozemku patří městu Jindřichův Hradec. V případě zájmu dozvědět se více informací Vám zašlu územně plánovací informaci a můžeme si domluvit prohlídku. PRODÁNO

FOTOGALERIE

Přijďte na prohlídku

Poznejte jedinečnou atmosféru na tomto místě

Kontaktujte mě pro více informací nebo si domluvte prohlídku

Chcete vědět více?

Na vyžádání Vám zašlu územně plánovací informaci. 

Ing. Bára Hlávková
Realitní makléřka